Bikemag Eplény Kupa: itt fogtok versenyezni

A Bikemag Eplény Kupa térképén minden korosztály számára megtalálható az útvonal és még a fontosabb részeket is jelöltük.

A rajt utáni szerpentin megmászását egy húzós emelkedő követi. A kép jobb sarkában ér le az új downhill pálya (visszavezető ág), onnantól a sípályán kell a célig gurulni.
Rajtunk már nem múlik, hogy izgalmas és élvezetes verseny legyen! A tavalyi pályát teljesen átdolgoztuk és most egy másik, esőben is jobban járható nyomvonalat kerestünk.
Annyit tudni kell a környék adottságairól, hogy síkot alig lehet menni. Tényleg. Így sok szint lesz a pályában idén is, ami valakinek jó, valakinek kevésbé jó hír.
A bal oldali vonal a kör első szakasza, a jobb oldali pedig a célhoz visszavezető rész.
A tavalyi "egy felfelé, egy lefelé" helyett most több ponton is megtörik a monotonitás. Így került képbe többek közt a downhill pálya is, ami a technikai tudást is próbára teszi. A felfelék meredekek és néhol technikásak, a lejtők pedig... azok is olyanok.
Az "elit" és "amatőr" pálya kettéválása. Az elitek itt jobbra indulnak a sípályán, a 9:15 és 10:00 órakor rajtolók szembe a meredek irányába indulnak, majd balra

Az egyesület tagjai a pályabejárás alkalmával könnyen végig tudtak menni a teljes körön. Az U11-U13 és Fun kategóriának szánt pálya pedig kifejezetten tetszett a kicsiknek (U13-as lányok).